BANDS

Nathalia Flórez Kvintet

Kvintetten er - trods navnet - næsten ærkedansk og så dybt i hav og muld, som det kan blive. Sangerinden Nathalia Flórez har ganske vist et faderligt ben i den latinamerikanske musik, men hun er opvokset på Fanø i Sønderho, hvor hun finder inspiration til sine originale sange.

D. 6. december 2019 udgav Nathalia, med sin kvintet, albummet "I Aftenens Sidste Minutter". Et personligt tidsbillede, der inviterer ind i et nordisk og jordnært lydlandskab. Albummet rummer kompositioner inspireret af Fanøs folkemusik og kultur, samt jazzmusik som Nathalia har beskæftiget sig meget med de seneste år. Fanøs violin-tradition udgør en del af kvintettens egenart og spilles af Annelene Toft Christensen. 

Enrico SalvatucciNiklas Gjersøe og Hans Kristian Knold sammensmelter smukt tekst og melodi, på henholdvist klaver, kontrabas og trommer.


Nathalia Flórez Kvintet byder på en koncertoplevelse med romantiske og tidsløse melodier & tekster i centrum, understøttet af jazzens improvisatoriske sprog.

Nathalia synger egne tekster på dansk, der emmer af nærvær og inderlighed.


TRIO DE FlóREZ

En jazz-trio der spiller stemningsmusik med nordiske undertoner.  Trio De Flórez er en trio, der kan tilbyde jazzet, smuk og stemningsfuld musik til din fest, banket eller fungere som koncertindslag. 

 

Flórez kommer af det spanske og betyder blomster; hvilket repræsenterer vores blandede profil, der tager udgangspunkt i rødder, tid og sted, det vi har tilfælles og som falder i god jord hos de fleste. Vores repertoire består især af de jazz-melodier vi holder allermest af, men da vi har en fælles kærlighed for viser og folkelig musik af ældre tid, bevæger vi os også rundt i det nordiske landska. Her har vi håndplukket melodier og harmonier, der giver genklang i opvækst og hjemland, og nænsomt tilføjet dem vores egen lyd. 

 

En smagfuld blanding af nyt, lånt og gammelt, som henholdsvis guitar, kontrabas og sang smelter sammen til musikoplevelse, der er medrivende for alle, i alle aldre.  

 

Sangerinde:  Nathalia Flórez

Guitarist: Thomas Brunbjerg el. pianist: Enrico Salvatucci 

Kontrabassist: Niklas Emborg Gjersøe


Et band der respektfuldt låner The Beatles største klassikere og dygtigt gengiver sangene. Med dette band til låns, er der garanti for sange der bringer minderne frem og musik der kan byde op til dans!

        Bandets særlige lyd fremstår blandt andet med Nathalia Flórez som frontkvinde, der udover at synge numrene, også giver musikken kulør på harmonika, guitar, klaver og en gang imellem mundharpe.


Simon Madsen tager sig af de gode gamle melodier og riffs på diverse guitarer, mens Jesper Krause spiller den solide bas- her svinger håret med musikken! Begge bidrager selvfølgelig med kor-stemmer i bedste stil.

        Mads Kristian Steen Vejrup varetager med største overbevisning Ringo Stars trommerolle i bandet, det eneste man kan efterspørge er måske overskægget.

NATHALIA FLÒREZ

website sponsored by Casa Grafika, Fanø