BANDS

NATHALIA FLÓREZ KVINTET

Kvintetten er - trods navnet - næsten ærkedansk og så dybt i hav og muld, som det kan blive. Sangerinden Nathalia Flórez har ganske vist et faderligt ben i den latinamerikanske musik, men hun er opvokset på Fanø i Sønderho, hvor hun finder inspiration til sine originale sange.

D. 6. december 2019 udgav Nathalia, med sin kvintet, albummet "I Aftenens Sidste Minutter". Et personligt tidsbillede, der inviterer ind i et nordisk og jordnært lydlandskab. Albummet rummer kompositioner inspireret af Fanøs folkemusik og kultur, samt jazzmusik som Nathalia har beskæftiget sig meget med de seneste år. Fanøs violin-tradition udgør en del af kvintettens egenart og spilles af Annelene Toft Christensen. 

Enrico SalvatucciNiklas Gjersøe og Hans Kristian Knold sammensmelter smukt tekst og melodi, på henholdvist klaver, kontrabas og trommer.


Nathalia Flórez Kvintet byder på en koncertoplevelse med romantiske og tidsløse melodier & tekster i centrum, understøttet af jazzens improvisatoriske sprog.

Nathalia synger egne tekster på dansk, der emmer af nærvær og inderlighed.


MARSH & MARIGOLDS

Marsh & Marigolds er en folk/popduo der tog form, da store dele af Danmark lå stille hen. Det var i nedlukningstiden, at parret Niklas Emborg Gjersøe og Nathalia Flórez  ndelig havde tid og rum til at dykke ned i sangskrivning sammen. I den tid omdannede de deres hjem til et studie, hvor de kunne indspille og videreudvikle idéer, og det skulle vise sig at blive en meget øjenåbnende tid for dem begge, både på et kunstnerisk og personligt plan.

Efter mange år sammen og mange års sammenspil mange år, var det meget ligetil at finde en lyd sammen, og i takt med at de gled længere væk fra hverdagen, voksede idéerne og lysten til at lave et band.


Marsh & Marigolds står for hjemland, rødder og liv, som grobunden for den kunst og musik, som de har skabt sammen. Følg med på deres videre færd sammen i musikken og livet.


FACEBOOK


INSTAGRAM


Et band der respektfuldt låner The Beatles største klassikere. Med dette band til låns, er der garanti for sange der bringer minderne frem og musik der kan byde op til dans!

        Bandets særlige lyd fremstår blandt andet med Nathalia Flórez som frontkvinde, der udover at synge numrene, også giver musikken kulør på harmonika, guitar, klaver og til tider bliver mundharpen da også hevet frem! Simon Madsen tager sig af diverse guitarer, mens Jesper Krause spiller den solide bas- her svinger håret med musikken! Begge bidrager selvfølgelig med kor-stemmer i bedste stil.

        Mads Kristian Steen Vejrup varetager med største overbevisning Ringo Stars trommerolle i bandet, det eneste man kan efterspørge er måske overskægget.

FACEBOOK

INSTAGRAM

NATHALIA FLÒREZ

website sponsored and developed by Casa Grafika, Fanø